sailfortheroses.nl Nieuws en Informatie over varen en rozen
 • Adidas adiZero Rose â???? Van de activa van Derrick Rosea???? S Schoenen

  0
  scissors
  May 2nd, 2012adminNieuws

  artikel door Greg Bridden

  Heb je je ooit afgevraagd of Adidas adiZero Rose is echt voordeliger in het helpen van je beweegt op de baan sneller dan anderen? Nou, met de technologieën die bij het Derrick Rose schoenen, je net zo goed eens na te denken.

  Zonder een enkele twijfel, Derrick Rose is een van de snelste bewakers in de National Basketball Association (NBA). Om die reden, Adidas hadden hun volle aandacht bij het verstrekken van Rose met een handtekening schoen die zijn sterke punten kan aanvullen, zonder dat hij enige moeite op het vlak van het comfort van de schoen, mode, en speelbaarheid.

  De Adidas adiZero Rose is een innovatieve aanvulling op de lijn van de ondertekening schoenen die de meeste toonaangevende sportkleding fabrikanten hebben gemaakt. Bovendien is volgens Derrick Rose, de adiZero Rose is in staat om te assisteren hem met zijn goede prestaties, noemde het een “evenwichtig” performance schoen.

  De sneakers zijn voorzien van een combinatie van alle elementen die nodig zijn in de prestaties sneakers – ademend, bouw, flexibiliteit en grip. Belangrijk is dat de flexibiliteit onderscheidt het van de rest van de andere handtekening schoenen in de markt. De SprintSkin materiaal, dat is buigzaam en licht van gewicht, maakt de schoen past en houd je voeten een beetje nauwsluitende, maar niet te beperken.

  The Derrick Rose schoenen zijn ontworpen om als een elastische wrap-achtige zitting te nemen in je voet, zodat men gemakkelijk van richting veranderen zonder enige bezorgdheid over het gewicht dat meestal vertraagt ​​een speler bij het gebruik van zwaardere schoenen. Bovendien is de PureMotion technologie van de adiZero Rose helpt de voeten in een natuurlijke beweging, die essentieel is in een snelle cross-over verandering.

  Daarnaast heeft Adidas gekenmerkt SprintFrame technologie om te geven de sneakers een goede weergave van de voet van de beweging. De SprintFrame beugels en controles de hiel voor uitsluiting van glijden bij het verplaatsen te snel. Bij 12,8 oz, de Derrick Rose handtekening schoenen blijken te zijn een perfecte pasvorm voor bewakers, die veelal hun snelheid te gebruiken op het veld.

  Naast de eerder genoemde technologieën die betrokken zijn bij adiZero Rose zijn, het maakt ook gebruik van de SprintSkin monomesh technologie in het verminderen van de schoenen ‘totale gewicht en de verhoging van de ademend vermogen en comfort. Het flexibele rubberen materiaal, samen met de gaten in de zijpanelen en teen doos, laat de lucht te krijgen in de sneaker

  De Geofit kraag van de schoenen ook bijdraagt ​​aan zijn weergaloze ademend vermogen;. De unieke constructie van de kraag voering zorgt voor een strakke greep en ondersteuning zonder dat het beperken van de voet van de beweging. Daarnaast

  , de Adidas adiZero Rose heeft een niveau van tractie, dat is uitzonderlijk. Met de integratie van de PureMotion peulen op zool van de schoen, biedt de gebruiker een prachtige stop-en-start mogelijkheid. Daarom is als het gaat om het onderwerp van het algemeen een schoen comfort en prestaties, kan men niet vragen om meer dan wat adiZero Rose aanbiedingen. Ten slotte, de schoenen ‘sok-achtige gevoel draagt ​​bij aan de algehele stabiliteit en speelbaarheid.

  In een tijdsspanne van vier jaar heeft Derrick Rose zich ontwikkeld van een veelbelovend vooruitzicht om “Rookie of the Year” in NBA’ Meest Waardevolle Speler. ” Bovendien heeft zijn handtekening lijn in de Adidas adiZero Rose schoenen zijn die meer input van de basketbalster zelf. Volgens Robbie Fuller, categorie designer bij Adidas, Derrick krijgt zich meer betrokken bij elk project en de schoen die het bedrijf start.

  Fuller verder voegde eraan toe dat het bedrijf de waarschijnlijke schoen ontwerpen laat zien in Rose en krijgt zijn feedback op een frequente basis. Bijvoorbeeld, de opstaande hoogte van de kraag van de schoen in adiZero Rose 1.5 is een voorkeur Rose zelf. Het is belangrijk op te merken dat de kraag verandering van 1.5 is de sportschoenen een betere prestatie schoenen, ten opzichte van de eerste Adidas adiZero schoenen.

  Tags: , , , , , ,

Leave a reply