sailfortheroses.nl Nieuws en Informatie over varen en rozen
 • HSH.com Weekly Mortgage Rate Radar: Lichte Bump in de tarieven tot en met 2011 sluiten

  0
  scissors
  April 14th, 2012adminNieuws

  Foster City, CA (PRWEB) 28 december 2011

  de tarieven op de meest populaire vormen van hypotheken steeg licht, volgens HSH* ‘s Weekly Mortgage Rate Radar. Het gemiddelde tarief voor conform 30-jaar vaste rente hypotheken steeg met twee basispunten (0,02 procent) tot 4,06 procent. Conform 5/1 Hybrid ARM tarieven verhoogd met drie basispunten (0,03 procent), het sluiten van de woensdag-to-dinsdag wraparound wekelijkse enquête op gemiddeld 3,00 procent.

  “Dertig-jaar vaste hypotheekrente zal 2012 bijna een vol procentpunt onder de plaats waar ze begonnen het jaar te beginnen”, zegt Keith Gumbinger, vice-president van HSH*. “Met de economie geleidelijk aan het verbeteren, herfinanciering of aankoop van een huis aan het begin van 2012 zal veel aantrekkelijker dan het was in het begin van 2011.” Met de huizenprijzen nog steeds af, “huiseigenaren met een lichte aandelenposities moeten niet wachten om te herfinancieren, maar potentiële huizenkopers wilt misschien een rustiger tempo te nemen,” Gumbinger opgemerkt.

  gemiddelde hypotheekrente en de punten voor het voldoen woninghypotheken voor de week die eindigde op 27 december waren volgens HSH*:

  Conform 30-jarige vaste rente hypotheek

  Gemiddelde snelheid: 4,06 procent
     Gemiddelde punten: 0,27

  Conform 5/1-year aanpasbare rente hypotheek

  Gemiddelde snelheid: 3,00 procent
     Gemiddelde punten: 0,23

  gemiddelde hypotheekrente en de punten voor het voldoen woninghypotheken voor de vorige week die eindigde op 20 december waren volgens HSH*:

  Conform 30-jarige vaste rente hypotheek

  Gemiddelde Prijs: 4,04 procent
     Gemiddelde Punten: 0,32

  Conform 5/1-year aanpasbare rente hypotheek

  Gemiddelde Prijs: 2,97 procent
     Gemiddelde Punten: 0,28

  Methodologie

  De Weekly Mortgage Rate Radar meldt de gemiddelde koers en de punten worden aangeboden op conforme 30-jaar vaste rente hypotheken en conform 5/1 armen. De wekelijkse hypotheekrente enquête heeft betrekking op een grote steekproef van hypotheekverstrekkers en wordt uitgevoerd op een woensdag-to-dinsdag-cyclus, waarbij de gegevens vrijgegeven elke woensdag. HSH*s onderzoek helpt consumenten vinden van de beste tarieven op woonkredieten in de veranderende marktomstandigheden. In tegenstelling tot de hypotheekrente enquêtes dat de gemiddelde tarieven rapporteren alleen, de Weekly Mortgage Rate Radars opnemen van zowel de gemiddelde koers en de gemiddelde punten geeft een nauwkeuriger beeld van de hypotheek termen die momenteel worden aangeboden door de kredietverstrekkers.

  Elke week HSH* een ​​enquête van de hypotheekrente gegevens voor een breed scala van consumentenproducten hypotheekproducten inbegrip van wapens, FHA-backed en jumbo hypotheken, maar ook home equity leningen en kredietlijnen uit honderden directe kredietverstrekkers in de VS Voor meer informatie over aanvullende lening producten, bezoekt HSH*.

  Over HSH*

  HSH* is een betrouwbare bron van hypothecaire gegevens, trends, nieuws en analyse. Sinds 1979 heeft HSHS marktonderzoek en commentaar hielpen huiseigenaren, kopers en verkopers maken slimme financiële keuzes en geld besparen op hypotheek-en home equity-producten. HSH*, van Pompton Plains, NJ, is eigendom van en wordt beheerd door QuinStreet, Inc (NASDAQ: QNST), een van de grootste internet marketing-en mediabedrijven in de wereld. QuinStreet zet zich in om consumenten en bedrijven met de informatie die ze nodig hebben om te onderzoeken, vinden en selecteren van de producten, diensten en merken die het best aan hun behoeften. Het bedrijf is een marktleider op het gebied ethische marketing praktijken. Voor meer informatie kunt u terecht op QuinStreet*.

  Contactpersoon voor de pers

  Andrew Heilman

  775-784-3842

  pr (at) HSH (dot) com

  # # #

   
                  
                  

  Tags: , , , , , , , , ,

Leave a reply