sailfortheroses.nl Nieuws en Informatie over varen en rozen
 • Ninghai Famous Brand veel concurrentie strijden Duizend Sails

  0
  scissors
  April 13th, 2012adminNieuws

  Door het geregistreerde handelsmerk voor “op zoek naar de zee van thee” bekend is, snel groeiende markt bestrijken, maar heeft de provincie een zekere invloed en zelfs van het land thee; omdat “Ninghai wit” merk “Ninghaibai” De prijs van 10 yuan loquat 1, een verdubbeling van het inkomen van de landbouwers … … Dit is het merk effect, is ook het handelsmerk van Ninghai Branch Handel en Industrie om briljante resultaten van de uitvoering van het merk strategie te bereiken in de microkosmos.

  Handelsmerk als het core-merk is een symbool van corporate eigendomsrechten. Op dit moment, alle geregistreerde handelsmerken van de provincie een totaal van 2475 die meer dan 100 landen en regio’s in de regio, waarvan 10 Chinese bekende merken, bekend merk 19, 69 city bekende merken, het verhogen van jaar tot jaar van het aantal hoogwaardige merken, het ontstaan ​​van een groot aantal van dergelijke “staat”, “Guider”, “Xilin”, “Bin-bin”, “Kanger” “Yunfeng”, “dubbele bos”, “Songhe” en “vreemde geest “en” Vrienden van l Jie “en andere wereldberoemde merken bekende merken in China.

  Dit jaar in april, heeft de provincie het opbouwen van merken ze het goede nieuws doorgeven, SAIC stelt vast dat de “effectieve” merk bekende merken in China en realiseerde de provincie uitvoerende geïdentificeerd door SAIC het bekende merk doorbraak.

  China, het aantal stijgt ieder jaar, bekende merken, maar ook ter gelegenheid van de regionale werking verder is versterkt, leidde een groot aantal ondernemingen tot high-end merk merk te creëren, en geleidelijk vormden een standaard merk Abstract industrieën echelon, en verbeteren van de regionale merk en effectief bevorderen van de gezonde en snelle ontwikkeling, waar de industrie. Bijvoorbeeld, “de provincie Zhejiang Stationery Brand bases” op de bloemen Ninghai, de vorming van een “basis in Ninghai, levering en marketing over het hele land” netwerken te verkopen, Ninghai Stationery is geëxporteerd naar Europa, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië meer dan 80 landen en regio’s, legde Ninghai Stationery Industry “drie distributeurs binnenlandse en zeven buitenlandse distributeurs” verkoop patroon.

  Positieve merk voor de provincie, en krachtig bevorderen van de oorzaak van de ontwikkeling van regionale merken, Ninghai County Business-afdeling van de uitvoering van de Branding strategie als de belangrijkste sectoren, gebaseerd op functie, innovatie, krachtdadig uit te voeren het “merk boost”-project, ontwikkeld “Ninghai” Elfde Five-Year “handelsmerk ontwikkelingsplan” de algemene idee van de provincie handelsmerk merk strategie en doelstellingen te bepalen, zodat de provincie merk economie in een goedaardige en een ordelijk verloop spoor, en in april 2006 tot de oprichting van het merk merk te promoten Association. Ondertussen Ninghai Branch Handel en Industrie is een grote inspanning, focus op het leveren van kwaliteit van de dienstverlening, aandacht te besteden aan de uitvoering van de merkstrategie, het “handelsmerk merken via trein” gelanceerd, lanceerde de “1 +1″ op een regelmatige basis op te sporen services. Veeteelt Co, Ltd Ningbo Zhenning verklaring “Ninghai kip” collectief merk, geografische aanduidingen, een groot deel van voorbereidende werkzaamheden, Ninghai Branch Handel en Industrie niet alleen helpen bouwen aan een positieve associatie Ninghai kip-industrie als een verklaring van “Ninghai kip” geografische aanduidingen collectief merk het onderwerp bij verschillende gelegenheden om naar de staat Trademark Bureau om hun relevante rapportage procedures te helpen. Na de nodige, maar ook ondernemingen te helpen “Ninghai kip” naar “Ninghaimeilin kip” aan het einde van dit jaar opgave te doen, het Nationaal Geografisch Indicaties van een collectief merk in “echte”. Tijd, “Ninghaimeilin Chicken” zal de provincie als een “nationale” merk handelsmerk zwaargewicht.

  Kan worden gezegd dat de oorzaak van Ninghai handelsmerk merk met 10 de opkomst van de bekende merken in China, hebben voorgesteld een “duizend zeilen strijden concurrentie”, de situatie, zijn wij van mening, meer “National” merk zal blijven verschijnen, en deze handelsmerken, zal het meer “Ninghai creëren” oceanen.

   

  Tags: , , , , , , ,

Leave a reply