sailfortheroses.nl Nieuws en Informatie over varen en rozen
 • Stijlvol en flexibel Shade Sails voor het verlenen van onderdak

  0
  scissors
  April 14th, 2012adminNieuws

  artikel van John peter

  Is uw achtertuin in de tuin krijgt niet het gebruik dat het zou moeten? Bent u van plan om een ​​cover te krijgen voor de achtertuin, zodat u kan gebruiken? En nu je probleem is met zo’n verschillende keuzemogelijkheden op de bazaar, welke kies je?

  Het recht en minder dure oplossing is een zonnezeilen. Een schaduw varen een deksel die wordt gebruikt in de buitenlucht. Meestal zijn ze gespannen zijn van drie of meer hoeken om beschutting te bieden tegen de zon en bescherming tegen de regen ook.

  zonnezeilen populair zijn in landen als Australië en Zuid-Afrika. Hun populariteit is toegenomen op zo’n manier dat je een zonnezeilen die niet alleen functioneel, maar stijlvol te kopen, in verschillende vormen uit driehoekige te rijmen met polygonen en met verschillende plezier.

  Deze stijlvolle covers zijn zo flexibel dat ze op lange uitgesponnen zijn over uw terras of tuin of achtertuin, bevestigd aan patio kolommen of om bomen. Als u niet beschikt over een ondersteuning te hechten ze kunnen eenvoudig worden maximaal met extra dingen zoals enkele berichten of stalen kolommen en kun je overal plaatsen in uw tuin of terras, of in de tuin.

  In de oude tijden de mensen in de Egypte enorme vellen van stof gebruikt als zon schuilplaatsen en dit werd later gevolgd door de Grieken en Romeinen. De colosseums in Rome ook gebruikt voor grote doek sails.What maakt het verschil tussen de moderne zonnezeilen en ouder een is dat de eerdere versies zijn gemaakt van moderne hoge dichtheid polyethyleen die zijn erg sterk, maar flexibel zijn. De moderne polyethyleen stoffen zijn ontwikkeld voor gebruik buitenshuis tot bescherming tegen de zon bieden en bovendien ze zijn vervaardigd met UV-bescherming ratings. Ze bieden een ongelooflijke flexibiliteit en zijn geschikt voor de meeste locaties en weersomstandigheden.

  Op dit moment zijn er een groeiend aantal fabrikanten in de markt en velen zijn autodidact. Je moet voorzichtig zijn, terwijl de aankoop, weten over het materiaal dat zij gebruiken, de kwaliteit, UV-rating en over waterdichtheid. Er zijn veel groothandelaren in marketing zonnezeilen tegen lage prijzen, maar wees voorzichtig dat ze vaak van slechte kwaliteit materiaal. Selecteer de juiste tint zeil dat moment onderdak biedt tegen zon en regen en genieten van de koele schaduw in de tuin, op een dek en op picknicken.

  Tags: , , , , , ,

Leave a reply