sailfortheroses.nl Nieuws en Informatie over varen en rozen
 • Zeilen in Kroatië voor uw volgende vakantie

  0
  scissors
  May 2nd, 2012adminNieuws

  artikel door Dustin Hines

  Zeilen in Kroatië in het oog springende kustlijn is een geweldige ervaring. Het land van de toerisme-industrie heeft gesignaleerd als gevolg van cruising van Kroatië en zeilen industrie. Met meer dan 1.180 eilanden en 3.000-mijl lange kustlijn, kan men zich de grootsheid van de magie van het land kan brengen. In 2005 alleen al zijn er ongeveer 10 miljoen toeristen in Kroatië met de meeste van hen willen een snelle blik op de Adriatische Zee en de Middellandse Zee.

  te nemen Als u wilt varen in de zuidelijke regio’s van Kroatië, start uw reis in de haven van Dubrovnik. Het is een van de meest bezochte toeristische attracties van Kroatië, in het bijzonder door de jacht liefhebbers, vanwege de nabijheid van de Adriatische Zee. De stad Dubrovnik, die een bevolking van ongeveer 45.000 heeft, is ook een cultureel centrum vanwege de middeleeuwse stedelijke muren, historische Rector Paleis, en opmerkelijke ouderwetse kloosters. Ik raad dat je een paar dagen van uw charter te nemen en verblijf in een plaatselijk hotel in de stad. Als algemene richtlijn moet u beschouwen Split naar Dubrovnik als een minimum van een week reis en geef het twee weken als u nodig hebt om te beginnen en eindigen Naast in dezelfde jachthaven.

  van Dubrovnik, jacht charter Kroatië zijn de havens van Zadar, Baska Voda, Vodice, Split, Pula, Biograd, Kastela, Porec, Rovinj, en Marina.

  Porec ligt in het westen kust van Kroatië langs de kaap van Istrië. Het is een stad toegediend in de provincie Istrië. Porec is een ideale haven als je wilt varen naar Sint Nicolaas Island. De stad Het klimaat is mild en zacht. In tegenstelling tot andere regio’s van Kroatië, de zomerse hitte is niet hard. De warmste maand is augustus, terwijl de koudste maand is januari. De temperatuur van de zee Porec is 28 C, die niet te warm en koud niet. Deze voorwaarde is perfect voor duiken, snorkelen, en / of gewoon opknoping rond in uw jacht. De stad van de belangrijkste historische toeristische bezienswaardigheden zijn de Euphrasiusbasiliek, Dieta Istriana Hall, Marafor, en de oude straten van Cardo Maximus en Decumanus.

  Zeilen in Kroatië is beschikbaar elke dag. Meestal kunt u zeilen van het land de kusten van 365 dagen per jaar. Maar, de beste tijd om mee te varen de Kroatische kust is van de maanden april (voorjaar) tot oktober (herfst). Gedurende deze periode, het weer is zo mooi en de zee relatief rustig. Echter, de lente heeft soms regenbuien. Toch is met het land is ongeveer 3000-mijl lange kustlijn en 1.180 eilanden, kun je nooit genoeg van Kroatië kusten.

  Afgezien van de prachtige kustlijn, ook Istrië een prachtig groen interieur heeft. De plaats werd ook beoordeeld als die van het land de beste toeristische infrastructuur vanwege de toegankelijkheid. Veel hotels, restaurants, culturele centra, en toeristische attracties liggen in Istrië. Enkele van de meest bezochte steden en dorpen in Istrië zijn onder Pula, Rovinj en Porec.

  Tags: , , , ,

Leave a reply